Erkend grondboorbedrijf

WKO Nederland is gecertificeerd en erkend grondboorbedrijf. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreide database opgebouwd die wij raadplegen voor het ontwerpen en uitvoeren van grondboringen voor brandputten en sprinklerbronnen. Onze ervaren boormeesters herkennen tijdens het boren van de bron de lagen waarin zich het meeste water bevindt. Voor het boren van bronnen beschikken wij over meerdere zuigboorstellingen (Grondboormachines) om op elk terrein een bron te kunnen boren. Hiermee bent u verzekerd van voldoende bluswater!

Brandput

WKO Nederland ontwerp en boort volledig bedrijfsgerede brandputten met certificaat in alle voorkomende uitvoeringen en capaciteiten voor alle mogelijke gebruiksdoeleinden.

Sprinklerbron

WKO Nederland ontwerpt en levert complete sprinkler bronpompsystemen in alle mogelijke capaciteiten volgens het Meorandum, de geldende normen en richtlijnen.

Brandput onderhoud

Bij een calamiteit moet u op de juiste werking van uw brandput kunnen vertrouwen. WKO Nederland levert onderhoud inclusief een capaciteitstest en certificaat.